Lansare inedită de campanie electorală

Admin
de Admin noiembrie 13, 2016 14:51
pactCandidatul independent la Camera Deputaţilor, Sebastian   Burduja şi Andrei   Carabelea,   candidat independent la Senatul Romaniei şi-au lansat campania printr-un eveniment inedit:  „Prima   piatra   pentru Romania   pe   bune”, care a avut loc pe platforma Savinesti.  În mod simbolic, cei  doi  candidaţi au pus împreună cu voluntarii   şi susţinătorii o primă piatră pentru o Românie pe bune.

 

“Platforma Săvineşti era mândria judeţului şi mândria României, era singurul combinat  integrat de fire  şi   fibre  sintetice, era o bijuterie construită prin munca acestui popor şi o investiţie care a rezistat după căderea regimului comunist până când a fost spartă şi vândută bucată cu bucată. (…) Pe date statistice, judeţul Neamţ are cam 10.000 de   şomeri. Sunt date mincinoase, pentru că aceste  statistici nu iau in seamă  pe cei care au renunţat să-şi mai caute un loc de muncă. Datele de la recensământul din 2011 ne arată că sunt de fapt peste 90.000 de oameni care ar putea munci astăzi în judeţul Neamţ si nu o fac pentru că nu au unde”, a spus Sebastian Burduja.

 

În acelaşi context Andrei Carabelea, candidat independent la Senat, a adăugat „aici munceau peste 20.000 de pietreni, printre care şi părinţii mei. Acum pe această platformă mai sunt 2-3 antreprenori care abia supravieţuiesc şi pe care statul îi sprijină prea puţin. Noi am venit astăzi aici pentru a da o şansă României şi cetăţenilor acestei ţări un rost. Iar acest rost nu trebuie găsit prin crâşme sau aşteptând ajutor social acasă, ci prin susţinerea mediului de afaceri, prin crearea de locuri de muncă. Acest loc – platforma Săvineşti este un simbol al eşecului acestei clase politice”.

Admin
de Admin noiembrie 13, 2016 14:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget