Jandarm din Neamţ instruit de experţi chinezi

Admin
de Admin octombrie 10, 2017 14:21

vlad-rosu-jandarm-din-neamt

Un jandarm din judeţul Neamţ a fost instruit de cei mai buni experţi chinezi.

În perioada 11 septembrie – 6 octombrie, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia s-a desfăşurat un stagiu de pregătire în domeniul artelor marţiale. Stagiul a fost organizat pentru o serie de jandarmi români şi s-a realizat sub îndrumarea unui colectiv de instructori din cadrul Trupelor Poliţiei Populare Chineze.

Timp de o lună de zile,  sergentul major Vlad Roşu din cadrul Detaşamentul 1 Mobil, alături de alţi colegi din unităţile Jandarmeriei Române, a făcut obiectul unui program comun de instruire. Aceştia au învăţat tehnici de kata şi kumite de la experţii chinezi şi au beneficiat de o pregătire intensă pentru a-şi cunoaşte limitele fizice şi psihice. Stagiul de pregătire în domeniul artelor marţiale a creat premisele pentru însuşirea de către personalul Jandarmeriei Române, a tehnicilor de autoapărare.

Sergentul major Vlad Roşu, are 23 de ani, este originar din Buda-Oşeşti, judeţul Vaslui şi este absolvent şi şef de promoţie al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2016. În prezent face parte din colectivul Jandarmeriei Neamţ.


Admin
de Admin octombrie 10, 2017 14:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget