ISU Neamţ scoate la concurs un post de subofiţer tehnic

Admin
de Admin aprilie 26, 2018 11:02

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Petrodava” al județului Neamț scoate la concurs, prin încadrare directă, următorul post vacant de execuție:

  • Subofițer tehnic principal din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentul Tehnologia Informației;

Înscrierile pentru concurs/examen se vor face în fiecare zi lucrătoare în perioada 26 aprilie – 3 mai 2018, în intervalul orar 09.00 – 15.00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Cuejdi, nr. 34.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică – prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probe de selecţie, criteriile de departajare, tematica și bibliografia, cât și informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs pentru fiecare post în parte, pot fi obţinute de la structura de Resurse Umane a unităţii, telefon 0233/216816 sau 0233/216815, interior 27127, sau pe site-ul unității, la secțiunea Cariera/Anunţuri angajare (http://ijsunt.ro/angajari.php), fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.


Admin
de Admin aprilie 26, 2018 11:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget