Iordăchioaie a jignit un grup de copii cu dizabilităţi

Admin
de Admin iunie 3, 2015 10:50

Copii cu dizabilitati pe scenaAflat la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului în oraşul Călăraşi, Daniel Iordăchioaie, deranjat de faptul că trebuie să aştepte până urcă pe scenă, a început să jignească grupul de copii care cânta înaintea lui.

 

“Cât de prost cântă cei de pe scenă! Cine-s nonvalorile astea, cine- s ăştia după care stau atâta“, ar fi spus acesta.

 

„Nonvalorile” erau de fapt copiii abandonaţi de la Căminul-spital Sfântul Ştefan, din Perişoru- Călăraşi, copii cu probleme medicale care, special pentru acest spectacol, au muncit enorm pentru a performa artistic pe scenă.

 

Mai mult decât atât, micuţii cu care Iordăchioaie a şters pe jos, au interpretat live melodiile, pe când „marele artist” a cântat de pe CD câteva melodii care îi aparţin lui Smiley, nicidecum lui, încurcând piesele între ele, iar la sfârşit s-a scuzat, acuzând organizatorii pentru gafele facute. Rusine, Daniel Iordachioaie!

 

 


Admin
de Admin iunie 3, 2015 10:50
Scrie un comentariu

2 Comentarii

 1. Ecaterina iunie 3, 15:10

  Articol de doi lei!Nu cred ca un om matur ar putea spune asa ceva despre niste copii,dar sa mai vadă ca au probleme de sanatate!Scrieți lucruri adevărate si serioase,nu tâmpenii!

  Reply to this comment
  • Admin Author iunie 3, 15:28

   Din nefericire sunt lucruri adevarate. Stirea o veti gasi pe alte site-uri, inclusiv aici, in editia on-line a unui ziar din Calarasi. Si se pare ca e chiar un lucru serios.

   Reply to this comment
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns