Infractori din Pânceşti reţinuţi de poliţiştii nemţeni

Admin
de Admin martie 12, 2018 13:04

În ziua de 8 martie polițiștii Secției de Poliție Ion Creangă au reținut doi bărbați de 38 și 27 de ani, ambii din Pâncești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe, distrugere și furt.

Cele două persoane sunt cercetate pentru faptul că în cursul serii de 7 martie, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 78 de ani, din Pâncești pe care l-ar fi agresat. După aceea s-au deplasat la o altă locuință din aceeași localitate de unde ar fi sustras alimente și ar fi distrus mobilier şi bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Victimele sunt martori în dosarele penale, în care cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, au fost condamnați anterior pentru fapte de tâlhărie.

În timp ce echipa de cercetare se afla la faţa locului privind cea de-a doua sesizare de furt și distrugere, polițiștii  i-au surprins pe cei doi bărbați bănuiți în apropierea locuinței, încercându-se prinderea și imobilizarea lor, moment în care s-a făcut și uz de armă, fiind executat un singur foc.

Aceștia au reușit să se sustragă urmăririi, însă au fost alertate toate echipajele de poliție și suplimentate forțele pentru prinderea lor.

Astfel, în dimineața zilei de 8 martie, tânărul de 27 de ani a fost depistat și ridicat de pe raza localității Pâncești, iar bărbatul de 38 de ani a fost depistat pe raza județului Vaslui, în apropierea penitenciarului, unde își executa pedeapsa închisorii și de unde fusese învoit pentru o zi, în perioada 7 – 8 martie 2018. Bărbatul a fost preluat de polițiștii nemțeni pentru continuarea cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, cele două persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore și prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În cadrul activităților de prindere au fost mobilizați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul IPJ Vaslui și efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Bacău.


Admin
de Admin martie 12, 2018 13:04
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns