Infracţiuni depistate într-o acţiune a poliţiştilor în zona Bicaz

Admin
de Admin noiembrie 5, 2018 10:14

În perioada  2- 3 noiembrie 2018,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au acţionat  în sistem integrat cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, luptătorii SAS – IPJ Neamţ, alături de jandarmi din GJM Bacău şi IJJ Neamţ, în oraşul Bicaz cât şi în comunele arondate, în vederea prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional.

Astfel, la data de 2 noiembrie, în jurul orelor 23:00, poliţiştii au depistat un autoturism care se deplasa pe DN 12C în localitatea Taşca, condus de un tânăr de 20 de ani, din Gârcina. Acesta era însoţit de un tânăr de 31 de ani, din Taşca şi de alți doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, din Piatra Neamţ. În urma controlului efectuat asupra tânărului de 31 de ani, poliţiştii au identificat peste 5300 de ţigarete care nu aveau timbru fiscal. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, conform Legii nr. 86/2006.

La aceeaşi dată, poliţiştii au depistat în trafic, pe DN 17B Poiana Teiului, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Suceava, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Admin
de Admin noiembrie 5, 2018 10:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.