Individ care a tâlhărit o femeie de 51 de ani, ”săltat” de acasă de polițiști

Admin
de Admin ianuarie 27, 2020 14:40

Individ care a tâlhărit o femeie de 51 de ani, ”săltat” de acasă de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Vânători-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 24 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Vânători-Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din anchetă au reieșit indicii că, la data de 17 ianuarie, un bărbat de 26 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi lovit în zona capului o femeie de 51 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, moment în care i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale și 500 de lei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 27, 2020 14:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns