Inconştienţă: beat la volanul unei maşini neînmatriculate şi fără permis

Admin
de Admin iunie 3, 2019 14:49

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani, din Piatra Șoimului, sub aspectul comiterii a trei infracțiuni la regimul rutier.

La data de 2 iunie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un bărbat de 44 de ani, din Piatra Șoimului, care conducea un autoturism pe strada Luminii din localitatea Piatra Şoimului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că valabilitatea numerelor provizorii era expirată din anul 2018. Totodată, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 3, 2019 14:49
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.