Încă o seară de neuitat la Vacanțe Muzicale

Admin
de Admin iulie 5, 2023 12:11

Încă o seară de neuitat la Vacanțe Muzicale

Cea de-a treia seară a Vacanțelor Muzicale a fost deschisă, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, cu un prim recital cameral, soliști fiind Mihaela Spiridon (pian), Ioana Mardare (violă) și Laurențiu Busnea (violoncel). În cadrul evenimentului, Carmen Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, organizatorul festivalului, i-a acordat artistei Mihaela Spiridon diploma de onoare pentru întreaga activitatea de coordonare de  până acum.

În ciuda ploii de aseară, zeci de melomani s-au strâns și în fața scenei de pe platoul Curții Domnești pentru concertul oferit de Centrul pentru Cultură și Artă Carmen Saeculare, în cadrul celei de-a treia seri a Festivalului Internațional Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț. Pe scenă au evoluat ansamblul de acordeoniști condus de Eugen Negruţa („Accordion Band”), alături de solistele Cristina Scarlat și Adriana Babin.

Astăzi, de la ora 18:00, la sala „Calistrat Hogaș” (Consiliul Județean Neamț), va avea loc al doilea recital cameral al ediției actuale. Pe scenă vor urca, în calitate de soliști, violoncelistul Anton Niculescu și pianistul Viniciu Moroianu.

Program:

Johannes Brahms – Sonata pentru violoncel și pian nr.2, op.99
Johannes Brahms – Scherzo din Sonata FAE
Alexander Glazunov – Chant du menestrel op.71
P. I. Ceaikovski – Andante cantabile
Weber-Piatigorski – Adagio și Rondo

Tot în această seară, începând cu ora 21, organizatorii vă așteaptă, pe Platoul Curții Domnești, cu un concert al interpretei Natalia Barbu.

Admin
de Admin iulie 5, 2023 12:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns