În arestul IPJ după ce au bătut un tânăr din Cordun

Admin
de Admin mai 29, 2019 14:23

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au identificat și reținut doi tineri din Săbăoani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 27 mai, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit că, în timp ce doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, se aflau pe terasa unei societăți comerciale din Săbăoani, pe fondul unui conflict, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr din Cordun. Polițiștii au extins cercetările și asupra comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 28 mai, în baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 29, 2019 14:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]