Final de film a ediției din acest an a Vacanțelor Muzicale

Admin
de Admin iulie 10, 2023 08:27

Final de film a ediției din acest an a Vacanțelor Muzicale

În ultima seară a ediției a XLVIII-a a Festivalului Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț, organizatorul, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, a oferit publicului o Călătorie în lumea filmului și a musicalului, eveniment realizat cu participarea soliștilor și a orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București. Sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie, sâmbătă, 8 iulie, la Curtea Domnească, au putut fi audiați și aplaudați Bianca Ionescu-Ballo, Mihaela Alexa, Gabriela Daha, Cristina Popa, Daniel Madia, Florin Budnaru, Stefan Popov, Marius Mitrofan, Orest Pîslariu-Ranghilof, Valentino Tiron.

Dragii mei, vă mulțumesc! Au a fost emoții pe parcursul acestui festival, emoții foarte mari legate de artiști, de dumneavoastră și de vreme. Bunul Dumnezeu a fost alături de noi, chiar dacă am avut și o zi cu ploaie, dar vă mulțumesc, dragilor, că ați stat alături de noi, că ați dansat alături de noi, în ploaie, a fost extraordinar.” – le-a transmis Carmen Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, organizatorul festivalului, spectatorilor.

Aceasta a mulțumit finanțatorului principal, Consiliului Județean Neamț, partenerilor din Ministerul Culturii și Primărie, dar și tuturor celor care au fost implicați în organizarea acestui mare festival.

Nici în acest an nu a lipsit focul de artificii, acompaniat de tunurile de confetti, moment ce a încheiat în mod spectaculos această ediție a Festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”.

Admin
de Admin iulie 10, 2023 08:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns