FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CEAHLĂUL” – Târgu Neamț

Admin
de Admin august 6, 2023 17:34

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CEAHLĂUL” – Târgu Neamț

Ediția a XXIV-a a Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul” a continuat ieri, 5 august, la Târgu Neamț, cu o paradă a portului, dansului şi cântului traditional. Recitalurile programate s-au desfășurat în Amfiteatru, spectatorii bucurându-se de evoluția pe scenă a îndrăgiților interpreți ai folclorului moldovenesc Vasilica Tătaru și Laurențiu Marian. 

Finalul ediţiei curente este programat a avea loc în municipiul reşedinţă de judeţ astăzi, 6 august, când este programat SPECTACOLUL DE GALĂ (ora 19:00), în cadrul căruia publicul nemțean va putea lua parte la Concertul extraordinar susținut de Paul Surugiu – Fuego, alături de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”.

“De câtă culoare și diversitate, frumusețe și talent am avut parte ieri, în amfiteatrul orașului Târgu-Neamț!  Mulțumiri pentru buna colaborare domnului primar Daniel Harpa și Casei de Cultură din Targu Neamt! Mulțumiri publicului numeros, care a cantat și dansat alături de talentații noștri oaspeți!”, a declarant Carmen -Elena Nastasa, manager al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare.

Parteneri ai Festivalului sunt sunt Primăria și Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, Primăria și Consiliul Local al orașului Târgu Neamț și Primăria și Consiliul Local al orașului Bicaz.

Admin
de Admin august 6, 2023 17:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns