FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CEAHLĂUL”, la final

Admin
de Admin august 8, 2023 15:29

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CEAHLĂUL”, la final

Duminică seara s-a tras cortina peste cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Ceahlăul. O ediție de excepție care s-a încheiat cu un spectacol susținut de Ansamblul Floricică de la Munte și de Paul Surugiu (Fuego). Toate ansamblurile care au evoluat în cele patru zile de festival au fost premiate de către organizator, Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare. Această ediție a festivalului a avut invitați din Bulgaria, Serbia, Portugalia, Macedonia, Columbia, Croația, Mexic, Grecia, Coreea de Sud, la care s-au adăugat ansambluri din România.

Suntem o capitală culturală, spun eu. Una mai micuță, dar la înălțime. Vă mulțumesc! Asta este datorită dumneavoastră, sunteți cel mai frumos public! Am spus și la Vacanțe Muzicale, vă spun și acum: vă mulțumesc din suflet!”, a declarant Carmen-Elena Nastasă, manager al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare.

Parteneri ai Festivalului au fost Primăria și Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, Primăria și Consiliul Local al orașului Târgu Neamț și Primăria și Consiliul Local al orașului Bicaz.

Admin
de Admin august 8, 2023 15:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns