Elev nemţean prezent la Olimpiada Internaţională de Fizică

Admin
de Admin iunie 12, 2018 13:19

În perioada 10 iunie 2018 – 17 iunie 2018 se desfășoară la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, pregătirea lotului lărgit la fizică şi selecţia echipelor României care vor participa la Olimpiada Internaţională de Fizică şi Olimpiada Pluridisciplinară Tuymaada.

Membru al lotului lărgit este și elevul Sebastian T.  Leontică, clasa a XII-a, Colegiul Naţional “Petru Rareş”, Piatra Neamţ, pregătit de prof. Dorel Haralamb de la Colegiul Naţional “Petru Rareş”, Piatra Neamţ, care a participat și anul trecut la Olimpiada Internațională de Fizică unde a obținut Medalie de Argint.

Rezultatele obținute de elevul Sebastian T.  Leontică în anul școlar 2017-2018 sunt remarcabile.

  • Medalie de Bronz la Olimpiada Asiatică de Fizică a avut loc în perioada 5-13 Mai 2018 în Hanoi, Vietnam, competiție la care au participat 185 elevi din 25 țări.
  • Medalia de Aur și Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică la Olimpiada Europeană de fizică desfășurată în perioada 28 mai-1 iunie 2018, la Moscova, Federaţia Rusă, competiție care a reunit peste 110 participanţi din 23 de ţări.

Felicitări pentru rezultatele obținute, profesorului pentru pregătirea elevului, părinților pentru susținere și mult succes la competițiile următoare.


Admin
de Admin iunie 12, 2018 13:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]