Doi tineri din Bicaz reținuți de polițiști după ce au spart geamurile unei locuințe

Admin
de Admin mai 5, 2020 13:02

Doi tineri din Bicaz reținuți de polițiști după ce au spart geamurile unei locuințe

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bicaz au reținut pentru 24 de ore doi tineri, ambii de 25 de ani, bănuiți că ar fi spart geamurile unui imobil din Bicaz.

La data de 3 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamurile locuinței unei femei de 46 de ani și ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului din Bicaz, acțiunile lor conducând la tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, doi tineri de 25 de ani, ambii din Bicaz, pe care i-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, în urma documentării activității infracționale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 5, 2020 13:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]