Doi copii și mama lor au murit în urma unui incendiu, în comuna Poiana Teiului

Admin
de Admin septembrie 16, 2019 15:46

Ieri seară, în jurul orei 23:00, dispeceratul ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o locuință, în localitatea Săvinești, comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării s-au deplasat 2 autospeciale cu 9 subofițeri de la detașamentul de pompieri Piatra Neamț și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta la o locuiță cu etaj și o anexă. În sprijinul pompierilor au venit alte 2 autospeciale de stingere cu 2 echipaje de la Detașamentul din Tg. Neamț, precum și membrii de la SVSU Borca.

Echipajele de intervenție au evacuat de la etajul locuinței trei persoane: doi copii și mama acestora, care sunt decedați. Copii au 1, respectiv 7 ani, iar femeia 30 de ani. Tatăl copiilor și bunica paternă au suferit atacuri de panică, primind ajutorul echipajelor medicale. Aceștia au refuzat transportul la spital.

Pompierii au reușit să lichideze complet flăcările în jurul orei 3:00. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”jar sau scantei cazute din sistemele de incalzire pe materiale combustibile”.


Admin
de Admin septembrie 16, 2019 15:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.