“Doamna”, la ceas aniversar

Admin
de Admin noiembrie 28, 2016 15:53

asociatia-pedagogica-educatoareajpgAsociaţia Pedagogică „Educatoarea” Neamţ a sărbătorit 25 de ani de existenţă, acţiunea reunind peste 160 de invitati – membri ai structurii, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar şi ai altor instituţii locale, colaboratori şi membri fondatori.

După prezentarea istoricului asociaţiei, preşedintele prof. Cristina Ionescu, a decernat placheta aniversară „25 ani de succes“ Marianei Costrăs, preşedintele fondator al Asociaţiei Pedagogice Educatoarea, astăzi pensionară. “Vă mulţumesc pentru invitaţie, pentru bucuria de a fi împreună cu oameni minunaţi, dedicaţi profesiei, părtaşi la un eveniment cu o încărcătură emoţională deosebită – sărbătoare argintată la un sfert de veac de existenţă a asociatiei! La mulţi ani, rodnici şi binecuvântaţi, dragi şi inimosi colegi! La multi ani APE!“, a declarat profesoara Mariana Costrăs.

Au fost decernate plachete aniversare membrilor activi si institutiilor care au colaborat în decursul vremurilor cu asociatia si 36 de medalii aniversare membrilor si colaboratorilor pensionari prezenti.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 28, 2016 15:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns