Depistat în trafic cu permisul suspendat, a refuzat și prelevarea probelor biologice

Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:50

Depistat în trafic cu permisul suspendat, a refuzat și prelevarea probelor biologice

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat din localitatea Răucești, care a refuzat să le prezinte documentele personale și ale autovehiculului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are suspendat dreptul a de conduce autovehicule.

La data de 24 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Răucești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărpiniș din localitatea Oglinzi.

Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul auto a refuzat să le prezinte, fapt pentru care a fost condus la sediul poliției, în vederea stabilirii identității.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Astfel, bărbatul a fost condus la spital, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La data de 25 iulie, în urma documentării activității infracționale, conducătorul auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În cursul aceleiași zile, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]