Curs de “Prelucarea și protecția datelor cu caracter personal”

Admin
de Admin martie 30, 2018 13:11

În perioada 3-4 aprilie la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Neamț se va desfășura cursul interactiv de Prelucare și protecția datelor cu caracter personal. Cursul vine în sprijinul agenților economici, organizațiilor, instituțiilor și autorităților care, începând cu data de 25 mai 2018 sunt obligate să respecte Regulamentul UE 2016/679 care prevede protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Lectorul cursului va fi domnul Petrică-Mihail Marcoci, Conferențiar universitar la disciplinele Investigarea Fraudelor, Bazele activității informative, Investigarea criminalitătii economico-financiare, Metode și tehnici operative, Managementul Poliției, Contabilitate aplicată în investigarea fraudelor și informații MAI.

În luna aprilie, Departamentul de Formare Profesională din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Neamt anunță începerea următoarelor cursuri autorizate: Inspector Referent Resurse Umane, Expert Achiziții Publice, Manager Proiect și Cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Detalii suplimentare puteți obține la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Neamț, Piatra Neamț, Bdul. Decebal, nr.33, sau la tel.0233.216.663.


Admin
de Admin martie 30, 2018 13:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]