Cupa Jandarmeriei la minifotbal IN MEMORIAM Toma Constantin

Admin
de Admin octombrie 22, 2019 12:40

Cupa Jandarmeriei la minifotbal „Toma Constantin”, inițiată în 2016, a reunit și în acest an la Piatra Neamț peste 70 de jandarmi din 8 județe ale țării într-o competiție sportivă dedicată jandarmului și sportivului de performanță Toma Constantin, al cărui nume îl poartă.

La ediția din acest an, 10 echipe de minifotbal din cadrul Jandarmeriei Române s-au aliniat la start pregătite să câștige trofeul pus în joc. Competiția a debutat cu un moment de reculegere, iar după 26 meciuri disputate pe parcursul a 2 zile, cupa a fost câștigată pentru al doilea an consecutiv de echipa din cadrul Jandarmeriei Galați.

Activitatea competițională organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț împreună cu Asociaţia Sportivă „Petru Rareş” Club Piatra Neamţ s-a desfășurat în perioada 19 – 20 octombrie la baza sportivă Adridan din municipiul Piatra Neamț.

Vineri, 25 octombrie, se împlinesc 4 ani de la dispariția fulgerătoare a subofițerului Toma Constantin. Camarad, sportiv de performanță și jandarm desăvârșit activa în Jandarmeria Neamț din 2007. Tomiță cum îi spuneau prietenii, s-a stins din viață în urma unui episod de gripă atipică, la numai 42 de ani.


Admin
de Admin octombrie 22, 2019 12:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget