Creșa din Speranța a intrat în faza înscrierilor – comunicat de presă

Admin
de Admin iulie 19, 2023 08:57

Creșa din Speranța a intrat în faza înscrierilor – comunicat de presă

Criza locurilor în creșele din Piatra-Neamț a fost depășită prin implicarea primăriei și dialogul cu părinții copiilor. Propunerea de a se amenaja spațiul de la noua gradiniță Speranța a fost, inițial, privită cu reticiență, însă după vizitele la fața locului, cei implicați au ajuns la concluzia că acesta este soluția cea mai bună pentru a depăși acest blocaj, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a creșelor din oraș și construirea altora noi.

Invităm pe această cale părinții să depună acordurile și cererile de înscriere la sediul Creșei Piatra-Neamț de pe strada Mihai Eminescu, nr. 6, sau electronic la următoarea adresă de email:

[email protected]

Pentru ca Primăria Piatra-Neamț s ă demareze amenajarea spațiilor pentru creşă în cartierul Speranţa, este nevoie de minimum 15 solicitări/grupă.

În imobilul nou al Grădiniţei Speranţa pot fi amenajate, într-un timp relativ scurt, trei grupe de creşă (cu aproximativ 60 de locuri).

Termenul limită de depunere a acestor documente este de 20 iulie 2023.

În ultimii 2 ani am dermarat investiții record în infrastructura educațională din Piatra-Neamț, învățământul antepreșcolar fiind una dintre prioritați. În luna octombrie a anului trecut am finalizat proiectul de modernizare a Creșei Mărăței, iar în toamna acestui an se va finaliza proiectul de modernizare a Creșei Precista. În acest an am demarat construcția a două noi obiective: creşa medie din Văleni, cu o capacitate de 70 de locuri, şi creşa mică de pe strada Mihai Viteazul, cu o capacitate de 40 de locuri. La finalul anului 2025, în Piatra-Neamț vor fi disponibile 400 de locuri pentru copiii de vârstă antepreșcolară”,  a declarat Primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea.

 

Admin
de Admin iulie 19, 2023 08:57
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns