Contrabandă cu ţigări în comuna Sagna

Admin
de Admin martie 30, 2018 13:29

Polițiștii din cadrul Postului de Politie Sagna s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un magazin din localitatea se comercializează țigarete de contrabandă care nu ar fi fost suspuse formalităților vamale românești, de proveniență din țări extracomunitare.

După obținerea mandatelor de perchiziție, în ziua de 29 martie, polițiștii au efectuat perchezitii domiciliare la locuința si magazinul persoanelor bănuite, un bărbat de 57 de ani și o femeie de 51 de ani, ambii din Sagna.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat 260 de tigarete de proveniență din Elveția, care nu au fost supuse taxelor vamale românești. De asemenea au mai fost gasite mai multe recipiente din plastic, în care se aflau circa 16 litri de substanta lichida incolora, posibil alcool, care nu prezentau timbre fiscale emise de autoritățile romanești.

În cauză se continua cercetările față de cele două persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vanzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie sa fie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca acestea provin din
contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, fapta prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006. Polițiștii au confiscat marfa în vederea continuării cercetărilor.

La aceste activități a participat și câinele specializat în detectarea produselor din tutun, alături de conductorul său.


Admin
de Admin martie 30, 2018 13:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.