Condamnat pentru mai multe infracțiuni, încarcerat de polițiștii nemțeni

Admin
de Admin august 2, 2019 14:27

Polițiștii nemțeni au depistat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tentativă de furt și amenințare.

La data de 1 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un tânăr de 27 de ani, din Piatra Șoimului, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și o lună, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tentativă de furt și amenințare.

În fapt, la data de 29 octombrie 2015, tânărul a exercitat acte de violenţă asupra unei femei, în timp ce se deplasa pe o stradă din Piatra Neamţ. Totodată, în cursul lunilor septembrie – noiembrie 2015, în timp ce se afla în incinta unei instituții publice, acesta a ameninţat o persoană cu acte de violenţă, iar la data de 2 decembrie 2015, în timp ce încerca să sustragă mai multe pachete de ţigări, a ameninţat administratorul cu incendierea societății comerciale.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin august 2, 2019 14:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.