Cod Galben de ninsori până la ora 22. Situaţia drumurilor în judeţul Neamţ.

Admin
de Admin noiembrie 19, 2018 15:13

Duminică, 18 noiembrie, INMH a emis o atenţionare de Cod Galben privind nisorile şi intensificări ale vântului, care vizează şi judeţul Neamţ, valabilă până astăzi la ora 22:00.

În acestă dimineaţă, la nivelul judeţului Neamţ au fost înregistrate mici incidente şi blocaje temporare ale unor drumuri. Un conducător auto a fost sancţionat contravenţional.

Secția Neamț a CNADR a acționat cu 23 lucrători și 23 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe toate drumurile naționale din județ și menținerea viabilității. Au fost răspândite 207 tone sare. În judeţ se acționează cu 22 de lucrători și 22 de utilaje.

Starea părții carosabile: zăpadă frământată de 1-2 cm tratată cu sare.

Utilajele SC DRUPO și ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene au acționat cu 27 lucrători și 10 utilaje pentru deszăpezire și răspândire de material antiderapant pe 15 sectoare de drumuri județene.

La ora 14:00, conform unui comunicat emis de prefectura Neamţ, în judeţ nu sunt drumuri naționale sau județene blocate/închise, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.

Conform aceluiaşi comunicat, au fost informate persoanele responsabile de pregătirea centrelor de asistență socială pentru primirea persoanelor fără adăpost. Toate persoanele programate au ajuns în centrele de dializă.

La ora raportării nu erau înregistrate localități nealimentate cu energie electrică.


Admin
de Admin noiembrie 19, 2018 15:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns