Clarificări privind turnarea asfaltului pe Bulevardul Traian

Admin
de Admin iunie 5, 2024 19:29

Clarificări privind turnarea asfaltului pe Bulevardul Traian

Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini cu turnarea stratului intermediar de asfalt ieri, pe Bulevardul Traian, venim cu o serie de precizări. Responsabilitatea modului de execuție a lucrărilor este în totalitate a constructorului.
„Am solicitat dirigintelui de șantier, proiectantului și constructorului o expertiză care să verifice calitatea lucrării pe porțiunea de drum care a fost asfaltată ieri în condiții meteo nefavorabile. Nu am solicitat niciodată unui constructor lucrări grăbite și superficiale. Și nu accept vreun compromis sau rabat de la calitatea vreunei lucrări. Atrag atenția tuturor că pentru lucrarea efectuată constructorul oferă prin contract o garanție de 5 ani.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Mâine, 6 iunie, în cursul după-amiezii, constructorul va efectua pe sectorul surprins de ploaie (Bulevardul Traian, între pozițiile kilometrice km 0+050 – km 0+080) o verificare a calității tronsonului executat, prin prelevarea a două probe (carote) care vor fi analizate de laboratorul autorizat al antreprenorului și de un laborator independent.

Rezultatele analizelor vor fi făcute publice, iar în cazul în care în urma analizelor va rezulta că lucrarea pe porțiunea respectivă de drum nu este conformă, refacerea acesteia se va face de către constructor, pe cheltuiala
acestuia.

Admin
de Admin iunie 5, 2024 19:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns