Cercetat de polițiști după un furt de cartele telefonice în valoare de 10.000 de lei

Admin
de Admin august 5, 2020 20:01

Cercetat de polițiști după un furt de cartele telefonice în valoare de 10.000 de lei

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

La data de 3 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute i-au sustras din portbagajul autoturismului o cutie în care se aflau cartele de reîncărcare pentru diferiţi operatori de telefonie mobilă, cauzând un prejudiciu estimat la 10.000 de lei.

În baza investigațiilor specifice desfășurate în cauză, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Tămășeni.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În cursul aceleiași zile, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a intervenit împăcarea părților, astfel s-a dispus punerea în libertatea a presupusului autor, fiind exonerat de răspunderea penală.

De asemenea, într-un alt dosar penal instrumentat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman privind furtul mai multor materiale de construcții comis de către doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din Roman, față de care instanța de judecată a dispus, la data de 29 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile, a intervenit împăcarea părților, persoanele în cauză fiind puse în libertate.


Admin
de Admin august 5, 2020 20:01
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget