Ce poți face după 15 mai în Neamț

Admin
de Admin mai 14, 2020 20:43

Ce poți face după 15 mai în Neamț

Miercuri, 13 mai 2020, în Sala „Mihail Sadoveanu” a Palatului Administrativ a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul acestei ședinte s-a discutat despre adoptarea unor noi hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, privind stabilirea unor măsuri cu aplicabilitate după încetarea stării de urgență.

Președintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul de Neamț – George Lazar, a propus în ședință următoarele aspecte care au fost validate și aprobate de către membrii comitetului, cu aplicabilitate din data de 15 mai 2020.

După încetarea stării de urgență se deschid pentru public următoarele obiective, cu respectarea măsurilor de distanțare socială:

– cimitirele;

– parcurile;

– grădinile zoologice;

– ștrandurile – doar zonele de agrement și plimbare, terenurile de sport pentru practicarea sporturilor individuale (tenis de câmp). Rămân închise zonele amenajate cu piscine, zonele de grătare și terenurile pentru practicarea sporturilor de echipă.

– stadioanele – se deschid doar pistele în vederea practicării sporturilor individuale – atletism;

– bazare, oboare, târguri care au caracter permanent, în localitățile unde acestea sunt autorizate din punct de vedere sanitar-veterinar și dispun de utilități, împrejmuire, controlul accesului și asigurarea pazei. Programul zilnic va fi între orele 8 – 18 iar administratorii acestora vor dispune măsuri pentru a asigura respectarea distanțării sociale – minim 1,5 m între comercianți și măsuri pentru evitarea aglomerării.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ va asigura comunicarea prezentei hotărâri unităților administrativ teritoriale din județul Neamț, precum și altor instituții interesate.


Admin
de Admin mai 14, 2020 20:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]