Bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate: 11 persoane angajate pe loc

Admin
de Admin februarie 15, 2019 14:41

Bursa locurilor de munca persoane defavorizateAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt a organizat vineri, 15 februarie 2019, Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie roma, etc) in Piatra Neamt la sediul Centrului de Formare Profesionala , Piata Mihail Kogalniceanu, nr M3.

Au fost contactati 20 de agenti economici, 12 au participat si au oferit locuri de munca corespunzatoare cu pregatirea profesionala a persoanelor carora li s-a adresat aceasta actiune, respectiv 109 locuri de munca vacante in confectii, constructii, industria prelucrarii lemnului si a mobilei, servicii.

Au participat un numar de 227 de persoane, din care 24 au fost selectate de catre angajatori in vederea unui interviu ulterior la sediul firmei sau a punctului de lucru, iar 11 au fost incadrate pe loc.

De asemenea, 11 persoane au refuzat un loc de munca, iar pentru acestea se vor face comunicari la Agentia de Plati si Inspectie Sociala Neamt in vederea sistarii platii venitului minim garantat.


Admin
de Admin februarie 15, 2019 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.