Braconier depistat de poliţiştii din Gârcina

Admin
de Admin februarie 12, 2018 13:32

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Gârcina împreună cu specialişti de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Neamţ au prins în flagrant un bărbat, în timp ce transporta o căprioară provenita din braconaj.

Vânatul, armele, muniţia, dar şi autovehiculul, toate folosite la braconaj, au fost indisponibilizate în vederea confiscării. Poliţiştii au acţionat în baza unui plan de acţiune, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic.

Astfel, în după-amiaza zilei de 8 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Gârcina au oprit în trafic pe DJ 155G, în comuna Bodeşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din Dobreni.

În interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit un exemplar împuşcat din specia cervide, femelă, fără a avea aplicat crotal, o armă de vânătoare, precum şi un număr de 4 cartuşe de vânătoare.

Poliţiştii împreună cu specialiştii de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Neamţ, au dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a altor două arme de vânătoare aparţinând bărbatului, deţinute legal, precum şi a autoutilitarei folosite la transportul căprioarei.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.


Admin
de Admin februarie 12, 2018 13:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!