Beat criță, nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost reținut

Admin
de Admin februarie 11, 2020 15:10

La data de 10 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, pe care l-au reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Investigațiile au relevat faptul că, la data de 8 februarie, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DC 87, în localitatea Secuieni.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit după aproximativ 1,5 km. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 35 de ani, din Moldoveni.

Cel în cauză a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

De asemenea, conform buletinului de analiză toxicologică, a reieșit că prima probă biologică de sânge prezenta o alcoolemie de 2,57 g/l, în timp ce a doua a revelat o alcoolemie de 2,30 g/l.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin februarie 11, 2020 15:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget