Bătrân din Urecheni rătăcit în pădure, căutat de polițiști, jandarmi și pompieri voluntari

Admin
de Admin iulie 8, 2020 15:35

Bătrân din Urecheni rătăcit în pădure, căutat de polițiști, jandarmi și pompieri voluntari

La data de 7 iulie, orele 19:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Urecheni, despre faptul că tatăl său, în vârstă de 79 de ani, a fost plecat în pădure și nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 7 iulie, în jurul orei 09:00, cei doi bărbați împreună cu alți doi vecini s-au deplasat în pădurea ce aparține de Ocolul Silvic Văratec, pe raza Cantonului Silvic Rădeni, la cules de bureți.

În jurul orei 13:00, bărbatul de 60 de ani, împreună cu ceilalți doi bărbați au ieșit din pădure dar bărbatul de 79 de ani nu a mai revenit. Cei trei au plecat în căutarea acestuia, însă cel din urmă nu a fost găsit, fapt pentru care, în jurul orei 19:10, a fost sesizată dispariția.

Ca reacție imediată, au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, jandarmi și voluntari din cadrul SVSU. Urecheni care au efectuat activități de căutare și scotocire pe raza Cantonului Silvic Rădeni și în împrejurimile acestuia, în vederea depistării persoanei dispărute.

În jurul orei 23:00, bărbatul în cauză a fost identificat pe raza comunei Păstrăveni.

Din discuțiile purtate cu acesta, s-a stabilit faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni iar în urma unei examinări medicale s-a stabilit faptul că acesta nu prezenta urme de violență, fiind predat familiei.

În cadrul acțiunii de identificare a bărbatului de 79 de ani, din Urecheni, au fost folosiți 3 câini de urmă și scotocire din cadrul IPJ Neamț.


Admin
de Admin iulie 8, 2020 15:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget