Bărbat reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție față de mama lui

Admin
de Admin ianuarie 15, 2020 13:37

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 14 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi încălcat ordinul de protecție.

Astfel, cel în cauză ar fi pătruns în locuința mamei sale, de 68 de ani, din Piatra Neamț, încălcând obligațiile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din locuință, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de aceasta și imobilul său.ares

În documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 15, 2020 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]