Bărbat din Săvinești cercetat pentru violare de domiciliu, violență în familie, amenințare și conducere sub influența alcoolului

Admin
de Admin mai 31, 2021 13:34

Bărbat din Săvinești cercetat pentru violare de domiciliu, violență în familie, amenințare și conducere sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, violență în familie, ameninţare şi violare de domiciliu. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 28 mai, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizați cu privire la un conflict intrafamilial izbucnit într-o locuință din Podoleni.

Existând suspiciuni cu privire la faptul că persoana reclamată, un bărbat de 41 de ani, din Săvinești, ar conduce un autoturism sub influenţa alcoolului, polițiștii au constituit filtre pe DN 15, în localitatea Săvinești, cel în cauză fiind depistat în trafic.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicale, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 26 mai 2021, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 39 de ani și i-ar fi adresat amenințări fiului său, de 20 de ani.

Ulterior, la data de 28 mai, bărbatul în cauză s-ar fi deplasat la imobilul unei rude din Podoleni, unde se afla soția sa. În continuare, acesta ar fi pătruns fără drept în incinta locuinței și ar fi adresat amenințări unei femei de 60 de ani, precum și soției și fiului său, după care ar fi părăsit imobilul.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, violență în familie, ameninţare şi violare de domiciliu.


Admin
de Admin mai 31, 2021 13:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget