Bărbat din Roznov reținut de polițiști pentru că și-a bătut vecina

Admin
de Admin ianuarie 25, 2019 13:47

Un bărbat de 55 de ani, din Roznov, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  IPJ Neamţ.

La data de 22 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Din cercetările effectuate, a reieșit că la data de  19 ianuarie 2019,  o femeie de 76 de ani, din Borlești ar fi fost agresată fizic de către vecinul său. Astfel,  în timp ce aceasta desfășura activități gospodărești, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea acesteia, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  IPJ Neamţ.

Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 25, 2019 13:47
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.