Bărbat din Horia reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni

Admin
de Admin august 24, 2018 12:00

Miercuri, 22 august, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au identificat și reținut un bărbat, de 40 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările efectuate, a rezultat că la data de 21 august, un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat la domiciliul surorii sale, în vârsta de 43 de ani, din aceeași localitate, unde pe fondul unor neînțelegeri a amenințat-o cu o furcă.

Fiindu-i teamă de fratele său,  femeia de 43 de ani s-a retras într-o curte interioară,  însă acesta a pătruns în curtea locuinței sale,  unde a distrus o poartă din tablă.

Ieri, în urma probării activității infracționale, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 24, 2018 12:00
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt