Bărbat din Grumăzeşti dispărut de acasă

Admin
de Admin octombrie 17, 2018 13:02

disparut de acasa ciocarlanPoliţiştii secţiei de Poliţie Crăcăoani au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Grumăzești, cu privire la faptul că soţul său Ciocârlan Constantin, de 75 de ani, la data de 6 octombrie 2018 a plecat de la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 6 octombrie, orele 10:30, Ciocârlan Constantin a plecat la un magazin din satul Grumăzești, pentru a face cumpărături, iar de atunci nu a revenit la domiciliu. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că Ciocârlan Constantin a mai plecat în repetate rânduri de la domiciliu pentru diferite perioade de timp.

La data dispariției, acesta purta o pălărie de culoare gri, era îmbrăcat cu o cămaşă verde şi un pulover bleumarin, pantaloni din stofă verde închis, încălţăminte din material plastic. Semnalmente: 1.70 m înălțime, 65 de kg, păr grizonat, mustaţă.

Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Grumăzești şi pe raza oraşului Târgu Neamţ, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.


Admin
de Admin octombrie 17, 2018 13:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.