Bărbat din Dâmbovița reținut de polițiști după o înșelăciune pe internet

Admin
de Admin februarie 22, 2019 13:51

Joi, 21 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului  Roznov, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 25 – DGPMB, însoţiţi de luptători SIAS au efectuat o percheziţie în municipiul Bucureşti, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, la data de 10 ianuarie 2019, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 35 de ani, din Roznov, despre faptul că a fost înşelat de către o persoană, în sensul că i-a transferat 2.000 de lei, reprezentând un avans pentru cumpărarea unui tractor dintr-un anunţ fals postat pe internet. În urma activităţilor specific desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea şi probarea activitatii infracţionale a celui bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Dâmboviţa, care locuia fără forme legale în Bucureşti.

La percheziţie poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile, cartele telefonice, stick-uri de memorie şi un computer, ce ar fi fost folosite de acesta la comiterea de infracţiuni. Bărbatul a fost apoi condus la sediul Poliţiei oraşului Roznov, unde în urma audierilor, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ. Fiind extinse cercetările, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi comis mai multe infracţiuni de inşelaciune şi în alte judeţe, astfel că vor  informa toate unităţile teritoriale de poliţie, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Astăzi, persoana în cauză urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.


Admin
de Admin februarie 22, 2019 13:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns