Bărbat din Borleşti încarcerat după ce a încercat să violeze o tânără

Admin
de Admin noiembrie 13, 2018 13:11

La data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat și reținut un bărbat, de 49 de ani, din Borlești, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la viol.

În fapt, la data de 10 noiembrie,  polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 27 de ani, din Piatra Șoimului, despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Borlești , un localnic s-a oferit să o conducă la o societate comercială cu autoturismul acestuia. Bărbatul și-a continuat deplasarea, oprind în extravilanului orașului Roznov, unde, prin acte de violență, ar fi încercat să o constrângă să întrețină relații sexuale, împotriva voinței acesteia. La scurt timp, întrucât tânăra a continuat să opună rezistență, bărbatul a părăsit locul faptei.

În urma probării activității infracționale,  bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin noiembrie 13, 2018 13:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget