Autoturism de lux furat din Olanda, găsit de polițiști la Tg. Neamț

Admin
de Admin noiembrie 30, 2021 15:09

Autoturism de lux furat din Olanda, găsit de polițiști la Tg. Neamț

Astăzi, 30 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat o percheziție în Târgu-Neamț și au ridicat un autoturism furat de pe teritoriul Olandei.

La data de 30 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ,  au acționat pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

Astfel, în urma unei percheziții, la un imobil din Târgu Neamț, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturism înmatriculat în Olanda, care figura furat din data de 20 aprilie.

Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri referitoare la autoturismul în cauză.

2 persoane au fost conduse la sediul IPJ Neamţ, în vederea audierii.

Față de acestea, polițiștii continuă cercetările, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

La activități au participat polițiști de ordine publică și criminaliști din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin noiembrie 30, 2021 15:09
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns