Au încercat să înșele polițiștii rutieri și s-au ales cu dosar penal

Admin
de Admin aprilie 22, 2019 12:33

La data de 20 aprilie a.c., poliţiştii  din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au depistat în trafic pe DN15, în localitatea Alexandru Cel Bun, un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani, din Iaşi.

Acesta a prezentat un permis de conducere emis de către autorităţile din Marea Britanie, iar din verificările efectuate s-a stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, poliţiştii au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

La aceeaşi data, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din Oniceni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 159 din localitatea Oniceni.

Poliţiştii au constatat că permisul de conducere prezentat de către acesta ca fiind eliberat de către autorităţile din Marea Britanie, nu prezenta elemente de securitate corespunzătoare.

Totodată, în urma verificării în bazele de date ale Poliţiei, s-a constatat că persoana în cauză nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Permisul de conducere a fost reţinut, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunillor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.


Admin
de Admin aprilie 22, 2019 12:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.