Au încercat să fure catalizatorul de la un autoturism și au ajuns la poliție

Admin
de Admin ianuarie 29, 2023 12:16

Au încercat să fure catalizatorul de la un autoturism și au ajuns la poliție

La data de 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Târgu-Neamț cu privire la faptul că, mai multe persoane ar fi încercat să sustragă componente ale unui autoturism, ce se afla parcat în curtea imobilului.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, din Târgu-Neamț, ar fi pătruns prin efracție în curtea unui imobil din Târgu-Neamț, cu intenția de a sustrage catalizatorul unui autoturism. Aceștia au fost surprinși de persoana vătămată, părăsind imobilul în cauză.

La data de 26 ianuarie, în urma documentării activității infracționale, cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

La data de 27 ianuarie, persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Totodată, în urma probatoriului administrat s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și o infracțiune de încredințare a unui autovehicul unei persoane ce nu posedă permis de conducere.


Admin
de Admin ianuarie 29, 2023 12:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns