ATENȚIE: se circulă doar cu declarație pe propria răspundere sau cu legitimația de serviciu

Admin
de Admin martie 25, 2020 15:34

Prefectul Județului Neamț, domnul George Lazăr a ieșit astăzi, 25 martie, la ora 12:00, alături de Poliția Română în stradă pentru a dispune începerea verificărilor potrivit Ordonanței militare numărul 3.

Această ordonanță a intrat în vigoare începând cu ora 12:00, în care sunt prevăzute următoarele:

− se interzice circulația tututor persoanelor, cu următoarele excepții: deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, depasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole.
− circulația persoanelor peste 65 de ani este permisă numai între 11 și 13, pentru deplasarea pentru cumpărarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, pentru asistență medicală, pentru îngrjirea unui minor, pentru necesitățile animalelor. Este permisă și în afara acestui interval pentru activități profesionale sau activități agricole.

Vă reamintim că angajații pot prezenta legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator, iar persoanele care sunt liber profesioniști sau PFA prezintă declarație pe proprie răspundere, care trebuie să cuprindă numele, data nașterii, motivul deplasării, data, semnătura. Declarația poate fi prezentată și prin intermediul telefonului sau tabletei.

“Rog toți cetățenii județului Neamț să dea dovadă de un comportament responsabil în această perioadă pe care o traversăm și sper că suntem conștienți toți de pericolul la care ne expunem dacă nu respectăm aceste măsuri pentru protejarea celor dragi”, a declarat George Lazăr, prefectul județului Neamț.


Admin
de Admin martie 25, 2020 15:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns