Amenzi de peste 22.000 de lei aplicate de polițiști în bazarul de la Moldoveni

Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:28

Amenzi de peste 22.000 de lei aplicate de polițiști în bazarul de la Moldoveni

Sâmbătă, 7 iunie, în intervalul orar 06:00-12:00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat o acțiune, în sistem integrat, la care au fost cooptați și reprezentanții altor instituții, în bazarul din localitatea Moldoveni.

Prin desfășurarea acțiunii preventiv-reactive s-a urmărit asigurarea respectării legii prin prezența activă a polițiștilor, pentru prevenirea activității infracționale în zonele cu risc criminogen ridicat, vizând, cu precădere și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, fiind constatate 20 de abateri de la normele legale prevăzute de HG 984/2015 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Pentru prevenirea riscului rutier, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 22.449 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere, au retras 3 certificate și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Activitatea a beneficiat de sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și ai Oficiului pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie.

De asemenea, în activități au fost angrenați criminaliști, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.


Admin
de Admin iunie 9, 2020 13:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]