Acțiuni rutiere în derulare, pe parcursul întregii săptămâni

Admin
de Admin noiembrie 17, 2017 10:54

Miercuri, 15 noiembrie, polițiștii rutieri au acționat la nivel național pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonale. Direcția Rutieră a coordonat acțiunea pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse de abaterile săvârșite de pietoni.

Pe parcursul întregii zile, polițiștii nemțeni au acționat pentru depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar strada sau nu respect regulile de deplasare pe partea carosabilă.

La acțiunile organizate au participat 44 de polițiști nemțeni, care au aplicat 115 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate.

În urma activităților desfășurate, 66 de pietoni au fost sancționați contravențional, dintre care 23 cu amendă de la 290 la 435 de lei și 43 cu avertisment. Principalele abateri pentru care au fost sancționați acești participanți la trafic sunt traversarea neregulamentară (57) și deplasarea neregulamentară pe
partea carosabilă (9).

Activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta, în fiecare zi polițiștii acționând pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere.


Admin
de Admin noiembrie 17, 2017 10:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget