Accident cu mașina poliției

Admin
de Admin iulie 15, 2015 14:52

Masina Politie 3Un echipaj al Postului de Poliție Rurală de pe raza comunei Ion Creangă, din județul Neamț, a fost protagonistul unui accident rutier petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Potrivit primelor date ale anchetei, un agent de poliție se afla în misiune, în urma unui apel la 112, în jurul orelor 23.00.  La un moment dat, într-o curbă, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea intrând în coliziune cu un cap de pod.

 

Cei care cercetează acum incidentul susțin că, în urma impactului, polițistul n-ar fi suferit leziuni, însă parbrizul mașinii este fisurat, ceea ce poate însemna că agentul n-ar fi purtat centura de siguranță. El a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acum este, însă, cercetat de colegii lui de la Serviciul Poliției Rutiere Roman. În primă fază, a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

 

Mașina a fost grav avariată și a fost transportată la sediul IJP Neamț, cu o platformă. În urma expertizei, se va stabili atât modul în care au fost produse avariile, cât și valoarea pagubelor pe care, dacă va fi găsit vinovat, polițistul riscă să le plătească din propriul buzunar.

 

 


Admin
de Admin iulie 15, 2015 14:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil