A murit Angela Ciochină

Admin
de Admin iulie 7, 2015 18:36

angela ciochinaVeste tristă pentru iubitorii muzicii românești: cunoscuta cântăreață de muzică ușoară, Angela Ciochină, s-a stins din viaţă. Artista ar fi fost găsită fără suflare în casă, de femeia care se ocupa de curăţenie.

 

Drama artistei a fost făcută publică în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2008, când revenise la casa părintească din comuna Urecheni, județul Neamț, după moartea celor apropiați. Artista intrase în depresie și cea care avea grijă de ea spunea că dăduse și în patima alcoolului. Atunci când au văzut starea deplorabila în care se afla, câțiva foști colegi și prieteni din lumea muzicală, au dus-o într-o unitate sanitară din București. În grija medicilor, Angela Ciochină și-a revenit și chiar dacă mergea mai greu din cauza unor sechele, își dorea să poată cânta din nou. Spunea că muzica este viaţa ei şi că ar fi cântat chiar şi în scaun cu rotile.

 

Angela Ciochină a fost colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu. S-a măritat la 38 de ani cu un om de radio, dar mariajul a durat doar câteva luni.
Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi era fată de preot. A avut o soră pictoriță, alături de care a primit o educație aleasă. A lansat numeroase şlagăre, între care “Odată cu cântecul”, “Am vrut” și “Salcâmul de pe strada mea” și a câștigat trofee la mai multe festivaluri de muzică ușoară din țară.

 

 


Admin
de Admin iulie 7, 2015 18:36
Scrie un comentariu

1 comentariu

  1. FLORINA iulie 7, 19:06

    DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA-N PACE „”!

    Reply to this comment
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns