A încălcat ordinul judecătoresc și i-a mai tras o ”chelfăneală” soției

Admin
de Admin decembrie 7, 2020 12:08

A încălcat ordinul judecătoresc și i-a mai tras o ”chelfăneală” soției

Un bărbat din localitatea Rediu a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești după ce ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată și ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

La data de 4 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani, din Rediu, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Din cercetări a reieșit, cel în cauză ar fi pătruns în curtea locuinței unde se afla soția acestuia, în vârstă de 30 de ani, moment în care ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 1 septembrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din imobil și păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de membrii familiei și locuința comună.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.


Admin
de Admin decembrie 7, 2020 12:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns