A furat pachetele cu cadouri pentru copii de la mănăstire

Admin
de Admin decembrie 23, 2021 13:24

A furat pachetele cu cadouri pentru copii de la mănăstire

La data de 21 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către stareța unei mânăstiri din localitatea Petru Vodă cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe pachete cu cadouri pentru copii defavorizați.

Cadourile în cauză urmau a fi oferite mai multor copii care au fost crescuți în cadrul mânăstirii și ulterior încredințați unor familii.

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 37 de ani, din Borca, care ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o anexă a lăcașului de cult, de unde ar fi sustras mai multe pachete ce conțineau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de 6.000 de lei.

La data de 22 decembrie, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90%, fiind restituit reprezentanților lăcașului de cult.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Prin operativitatea investigațiilor desfășurate, polițiștii au reușit să readucă bucurie pe chipul copiilor greu încercați, oferindu-le un strop de fericire în preajma Crăciunului.


Admin
de Admin decembrie 23, 2021 13:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns