A furat dintr-o gospodărie mai multe aparate electrocasnice, 1.600 kg de făină și 500 kg de cereale

Admin
de Admin martie 12, 2021 11:46

A furat dintr-o gospodărie mai multe aparate electrocasnice, 1.600 kg de făină și 500 kg de cereale

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

La data de 10 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Icușești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 2 – 5 martie 2021, ar fi pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice, iar dintr-o anexă a imobilului ar fi sustras 1.600 de kilograme de faină și 500 de kilograme de cereale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

De asemenea, la data de 9 martie 2021, cel în cauză, având fața acoperită, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-o societate comercială din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice și un telefon mobil, fiind depistat în flagrant delict de un tânăr de 21 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 11 martie, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin martie 12, 2021 11:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget