A fost suspendată temporar activitatea la Serviciul de Permise și Înmatriculări

Admin
de Admin martie 16, 2021 16:15

A fost suspendată temporar activitatea la Serviciul de Permise și Înmatriculări

6 lucrători de la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, iar activitatea cu publicul a fost întreruptă temporar din această cauză.

Luni, 15 martie 2021, a fost emis ordinul privind suspendarea activității pe linie de înmatriculare vehicule din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamţ. Activitatea va fi suspendată în perioada 15 martie – 19 martie 2021.

„În acest moment avem suspendată activitatea punctului de lucru de la Roman a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamț  de pe data de 09 martie. Aceasta va fi suspendată și în următoarea săptămână la Roman.

În ceea ce privește activitatea pentru tot județul aceasta va fi supendată în perioada 15 – 19 martie, dat fiind cei 6 lucrători confirmați pozitiv și o o persoană suspectă pentru care se va reface testul. Vom afisa pe website-ul instituției prezentul Ordin și vom utiliza toate mijloacele de comunicare pentru ca oamenii să fie informați”, a declarat George Lazăr, Prefectul Județului Neamț.


 

Admin
de Admin martie 16, 2021 16:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns